2024. április 8., hétfő

Mix

 Eltűntem, mint az aranyóra, részben belefulladtam a húsvéti csokikba, de igyekszem most már kienni magam. Volt húsvéti családi grillparty, tavaszi szünet, rengeteg kerti munka, meg tök jó ez az idő, bár nyilvánvalóan meg fogunk sülni nyáron, de most olyan klassz. Vettünk chillezős bútort az erkélyre, ami nálunk hiánypótló volt, és nagyon olcsó de mégis kényelmes, tegnap este már meg is volt az első kiülős borozásom, és még szúnyogok sincsenek. Valszeg most kéne megállítani az időt, vagy legalábbis az időjárást. 

Lesz ma ovis szülői, ami abból a szempontból biztosan jobb lesz az előzőnél, hogy most nem kell SZMK tagot választani/jelölni/kényszeríteni, szóval mi baj lehet? Esetleg kiderül, hogy a nyári szünet hivatalosan 4 hét, de nem hivatalosan májustól októberig tart, és csak ügyelet lesz a pincében, vagy nem tudom, hátha nem is lesz semmi kellemetlen. 

Ma volt a tavaszi szünet utáni első ovis nap, és izgultam, hogy vajon egy harmadik beszoktatást kezdünk-e el, és megint minden szörnyű lesz-e, de hálistennek tök oké volt. A szünetben, saját kérésére, vinni kellett locsolni a gyermeket, és örült, hogy találkozik a pajtásaival, szóval lassan tényleg eljutunk talán oda, hogy feltalálja magát a többi gyerekkel, nagy boldogság ez a szívemnek. 

Az is lesz még, hogy 2 hét múlva megyek 5 napra Athénba, cégesen, és vegyesek az érzéseim. Egyrészt napfény, tenger, változatosság, multikulti, Akropolisz, és finom görög ételek, másrészt félek, hogy sok lesz ennyi idő a kisfiamnak nélkülem, és persze az egész családnak a logisztika, ez nyomasztó. Választásom nincs, és előre kell menni, hátha egész jól megoldja, és halad az önállóság útján. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Athén

 Az athéni útról még eddig nem sikerült szót ejtenem, mert eléggé bedaráltak a mindennapok. Na de most.  Alapvetően minden elvárásomat felül...