2024. január 12., péntek

Nyaf

 Nehéz ez a január. Nem tudom pontosan, miért, de valahogy indokolatlanul fáradt és kedvetlen vagyok napok óta. Semmi sem különösebben extrém szar, persze van sok "kisebb" dolog, például tegnapra lázas lett a gyerek 4 nap ovi után (igaz, hallottam olyat is, aki már a szünet végére beteg lett, és el se jutott az oviig, szóval lehetne ez is rosszabb). Kapott este Nurofent, és ma ugrál a fejünkön, szóval nincs nagy gáz, bár a szeme csillogásán látszik, hogy betegecske. 

A munka körüli bizonytalanság is kezd szerintem mélyen nyomasztani, na és a támfal okozta teljes lenullázódás, utoljára 20 évesen álltam úgy anyagilag, ahogy most. És persze nem halunk éhen, meg hálisten van családi védőháló, szóval nyilván kussoljak, de akkor is nyomaszt. Ami reálisabb, mint ha leszarnám, lássuk be.

Párom a következő munkahelyét, nagyon lelkiismeretes, minden formát és csatornát bevet, el is kezdődtek az interjúk. Sok idő lesz ez, és szerencse is kéne hozzá. 

Aztán lehet, hogy csak fázom, az a baj. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Máma

 Most egy kicsit talán lassult a tempó, végre visszaállt a home office rend, utazni sem kell most egy ideig sehová, a feladatokkal is halado...