2023. augusztus 25., péntek

Ovi

 Tegnap megvolt az ovis szülői, ahol kiderült végre, hogy melyik csoportba kerül a gyerek. Sajnos nem oda kerültünk, ahová szerettünk volna, pedig elvileg volt "protekció", de ezek szerint mégsem. Ahová került, azt másodiknak jelöltük meg, leginkább az egyik óvónő miatt, akivel a kisfiunk egyből játszani kezdett a nyílt napon. Na és ez az óvónő nincs ott. Maradt 2 másik, akik közül az egyiket bárhogy próbálom, nem tudom szimpatikusnak érezni, a másik egyelőre semleges. Elég rossz érzés ez így, mondhatni gyomorszorító. Mi van, ha nem lesz neki jó ott? Hogy védem meg?

A bölcsi szuper volt, maximális bizalommal voltunk a gondozók felé, már első ránézésre is (pedig ott nem is lehetett csoportot választani vagy prioritásokat jelölni - lehet, hogy most ez is zavar, hogy tulképp mi basztuk el, a legjobb szándékkal is).

Na de ma jönnek családlátogatásra, és meglátjuk, hogy viszonyulnak majd a gyerekhez, na és hozzánk mint szivárványcsaládhoz, amit egyelőre nem tudnak, és kérdés, hogy vajon közepesen lesz-e kínos vagy nagyon (vagy hátha egyáltalán nem, ne vessük el ezt az opciót sem azért), na és akkor ott vannak az orvosi előzmények, azért a 24 hétre születettség minimum egy kis riadalmat szokott kelteni (a bölcsis nénik most vallották be, hogy rohadtul beszartak), persze most már ránézésre is más, egy nagy, erős, huncut négyéves, de azért érdekes lesz, mit szólnak hozzá, hozzánk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Máma

 Most egy kicsit talán lassult a tempó, végre visszaállt a home office rend, utazni sem kell most egy ideig sehová, a feladatokkal is halado...