2023. július 21., péntek

Balán leszünk

 Mindig is ki akartam próbálni, hogy huzamosabb ideig a Balatonon lakom. Na ez most még nem fog megvalósulni, de a jövő hét annyiban közelít majd ehhez, hogy egy hétig onnét fogunk dolgozni. Félek, hogy inkább ebből "dolgozni" lesz, meglátjuk. Szüleim is lent lesznek, ők lesznek a gyerekfelelősök, és egyik nap fel is megyek majd az irodába (alig több idő, mint egy átlagos őszi-téli reggelen itthonról elérni az irodába). 

Igazából tökre várom, úgy tervezem, minden nap 4.15-kor lecsapom a gépet, és megyek a Balatonba, szóval félig nyaralás lesz. És szerintem a fiúcskának is ideális közeg, mert valamennyire ismerős (nem az lesz, mint tavaly, a repülős-tengerpartos nyaraláson, ahol napokig nem talált magára), viszont vízpart, nagyszülők, madárles, hasonló korú szomszéd kislány stb., szerintem pöpec lesz.

Családilag azért izgi, kis helyen sokan, és hát nem véletlenül nem lakunk együtt a szüleimmel, szóval komoly alkalmazkodás is lesz, ez okoz bennem némi stresszt, de megpróbáljuk. 

Meg valahogy az, hogy bölcsi szünet van, bennem is ilyen szünidő-érzetet okoz. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Máma

 Most egy kicsit talán lassult a tempó, végre visszaállt a home office rend, utazni sem kell most egy ideig sehová, a feladatokkal is halado...