2023. április 21., péntek

Meló

Nnna. Gondolom, tűkön ültök, hogy milyen lehet az új munkahely. Egyelőre messze vagyok attól, hogy tudjam, milyen, de egyelőre döbbenetesen kedves mindenki. A többségnek van gyereke, sokan 2-3 gyest is innen csináltak végig és ide jöttek vissza. És mindenki nagyon empatikus és kb. sajnál, hogy ez most nekem milyen nehéz lehet. És azt mondják, jó lesz, és jó helyre jöttem. Olyan vicces, persze kiderült, hogy van ennél a cégnél is 2 ember, akit ismerek egy korábbi munkahelyemről. Na és az egyik rögtön súgott, hogy kivel kell vigyázni. Pedig egyáltalán nem voltunk jóban sosem, mondjuk rosszban sem, csak kevés ideig dolgoztunk együtt. Na és elvileg a főnököm hajlamos nagyon hajtani az embereit, állítólag. (Nem találkoztam vele az interjúk óta, majd hétfőn. Addig a pletykákra kell alapozzak.) Na de ő terhes és még 2 hónapot tölt munkával.

Ami durva, hogy lesz 2 hét múlva egy 3 napos elvonulás. 2 éjszaka itthonról, a gyerektől távol. Tudom, ideje az ilyen kényszerítő körülményeknek, de olyan jó lenne, ha elsőre csak 1 éjszaka lenne. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Máma

 Most egy kicsit talán lassult a tempó, végre visszaállt a home office rend, utazni sem kell most egy ideig sehová, a feladatokkal is halado...