2022. július 21., csütörtök

Még mindig nyaral

 Egy dologban egyetértek Orbán Viktorral: a tenger tényleg klassz. (Ő nem pont így fogalmazott, de mondjuk azt, hogy ez is benne volt.) Kimos, elmos, sós. A hullámok kiáztatják a stresszt. Ahány part, annyi féle homok, az egyik finoman süpped, a másikbol jól lehet csöpögtetős várat építeni, de a legjobb az egészben, hogy a kisfiunk olyan önfeledten élvezi, hogy öröm nézni. Épít, fetreng, ugrál, tapicskol, mintha senki sem látná. Egyre bátrabb, szerintem csomót fejlődött, mióta itt vagyunk.

Meg én is, már tok jó homokvárakat építek, valamint sikerült arra a szintre eljutni, hogy halkan mondom a szófogadatlan gyermeknek, hogy "kezdek mérges lenni", és erre 50%-ban hirtelen megjavul.

Holnap megyünk haza, este 10-kor megy a gép (ha nem késik), csuda izgalmas lesz. Aztán hétfőtől indul nekem az énidő holiday, azaz a bölcsi, és a munkanélküliség csodás egyvelege.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Máma

 Most egy kicsit talán lassult a tempó, végre visszaállt a home office rend, utazni sem kell most egy ideig sehová, a feladatokkal is halado...