2022. július 7., csütörtök

 Várom, hogy megszálljon a nyugalom. Nagyon nehéz éveink voltak, és érzem, hogy a szervezetem benyújtotta a számlát. Kimerültségem nem úgy jelentkezik, ahogy elképzeltem. Látszólag minden oké, csinálom a dolgokat, aztán egyszer csak érzem, hogy nem bírom. Látványra bírom pedig. De talán már nem bírom bírni, vagy ilyesmi. Lassan leteszem a munkát, és azt érzem, egy percig sem bírtam volna tovább. A legjobb döntés volt, csak attól félek, így is maradok, a nagy nem akarásban.

Az a terv, hogy magammal, magamban legyek, pihenve, türelemmel magam iránt. Alvás, mozgás, rendezkedés, míg a gyerek a bölcsiben van. Szóval először el kell jutni oda, hogy vihetem a bölcsibe. Ez annak a függvénye, hogy sikerül-e rájönni, miért folyik a taknya egyfolytában. Épp az allergológusnál tartunk, meglátjuk, mire jutunk ezen a vonalon, a fül-orr-gégészeket már kipipáltuk.

Na de mindenek előtt, most 2 hét nyaralás következik! Mobil orrszívót kell szerezni addig is, olyat, ami megfelelően erősen szív. Tippeket várom kommentben :) 

2 megjegyzés:

Máma

 Most egy kicsit talán lassult a tempó, végre visszaállt a home office rend, utazni sem kell most egy ideig sehová, a feladatokkal is halado...